Снимка: БулфотоТемата със създадената ваксина срещу новия коронавирус става все по-актуална.Ще

...
Снимка: БулфотоТемата със създадената ваксина срещу новия коронавирус става все по-актуална.Ще
Коментари Харесай

Обмислят задължителна ваксинация срещу коронавирус при пътуване в чужбина

Снимка: Булфото

Темата със създадената ваксина против новия ковид става все по-актуална.

Ще бъде ли наложителна имунизацията против ковид при пътешестване в чужбина през идващото лято?

В  Европа  се води развълнуван спор за това. Според финландския министър председател Сана Марин, идната година Европейски Съюз би трябвало да управлява разпространяването на  ковид а посредством ограничавания за пътешестване за хора, които отхвърлят имунизации. С други думи, ще бъде допустимо да пътувате в чужбина единствено, ако сте имунизирани против COVID-19, информира .

Новите  ограничения  трябва да включват разширение на опциите за тестване, сподели Марин. Освен това човек, който желае да влезе в друга страна, би трябвало да потвърди, че е имунизиран или към този момент е бил болен: „ Нуждаем се от документ за  имунизация “, казва политикът.

Много страни по света към този момент изискват удостоверение или документ за  имунизация , да вземем за пример за жълта тресчица.  Коронавирус ът също може да е в този лист.

Ако една страна работи интензивно и влага доста пари, с цел да овладее  ковид а, тя не се интересува от идващите огнища, които туристите могат да причинят. Паневропейският триумф е значим освен от здравна позиция, само че и от икономическа позиция: „ Единственият метод да спасим стопанската система си е да победим вируса “. Ако европейците не се имунизират напролет, споделя Марин, явно е, че те ще си останат вкъщи през лятото.

Поради дългите граници Германия няма да може да ревизира всички гости: „ От друга страна, би трябвало да се поучим от грешките, позволени това лято. Всички би трябвало да знаят, че през лятото на 2021 година ще се ползват разнообразни правила, в сравнение с през 2020 година “, сподели министърът на опазването на здравето на Германия, представен от bild.de.

Най-важната причина за победа и връщане към естествения живот остава  имунизация та, която би трябвало да доближи минимум 60% от  население то.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР